Tom Mieloo

In het verleden ben ik werkzaam geweest in het leger. Door een zware knieblessure ben ik toen helaas afgekeurd om mijn werk als militair te kunnen voortzetten. Na een zoektocht heb ik besloten mezelf om te scholen tot persoonlijk begeleider in de zorg. Inmiddels begeleid, ondersteun en motiveer ik al ruim 13 jaar met veel plezier jonge mensen (ongeveer 18-23 jaar) in het behalen van hun persoonlijke doelen.

Ik denk nog vaak terug aan de woorden van de arts die 16 jaar geleden tegen mij zei: "Met deze knie zul je nooit een marathon kunnen lopen".

Na lang revalideren van meerdere knieoperaties ben ik eerst gaan wielrennen en later ook (weer) gaan hardlopen. Ik vind het leuk om zelf dingen uit te proberen als het gaat om trainen en je zelf op je eigen niveau willen verbeteren.  Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar praktijkervaring met het toepassen van verschillende trainingsmethodes zoals trainen op gevoel, hartslag, tempo en vermogen. Met een verstandige opbouw van de fysieke belasting heb ik in de loop der jaren meerdere cyclo's, triatlons (Sprint en Olympische afstand) en zelfs marathons met succes volbracht.

Uit de voldoening die ik haal tijdens mijn werk, bij het begeleiden van mensen en de passie voor het hardlopen heb ik de stoute
(hardloop)schoenen aangetrokken en besloten als hardlooptrainer aan de slag te gaan.

Met mijn praktijkervaring en kennis hoop ik nu andere mensen te kunnen begeleiden, ondersteunen, motiveren en enthousiasmeren op weg naar hun persoonlijke hardloopdoelen.

Tot snel bij mijn trainingen!
 

Rooster