Marije Oude Hergelink

 

Hallo!

Ik ben Marije (38) en heb een liefde voor lopen. Rond mijn 25e liep ik mijn eerste rondje Vondelpark (inc vele wandelpauzes) inmiddels staat de teller op 7 marathons. Ook al geniet ik enorm van lange duurlopen langs de Vecht, een kort rustig rondje door het prachtige historische centrum van Weesp geeft me net zoveel voldoening.

Hardlopen betekent voor mij veel meer dan alleen fit blijven. Het zorgt ervoor dat ik met een positieve mindset in het leven sta. Ik loop, ook als ik echt geen zin heb omdat ik simpelweg weet dat ik me na afloop altijd beter voel. Het geeft me rust, ruimte om te reflecteren en maakt me vrolijk. Daarnaast hou ik van het koekje naast de koffie en het kaasje naast het glaasje wijn. Door hardlopen onderdeel te maken van mijn levensstijl houd ik dit mooi in balans.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als coach en consultant op het gebied van vitaliteit binnen het bedrijfsleven.

We leven in een maatschappij waarin we veel van onszelf en elkaar verwachten. We zitten veel in ons hoofd en veel minder in ons lichaam. Hardlopen brengt dit weer in balans! De afgelopen jaren heb ik mij naast het geven van reguliere hardlooptrainingen dan ook gespecialiseerd in Mindful Running en Running Therapie. Hierin staat bewust en ontspannen lopen zonder druk om te presteren centraal. Zeker als je net begint met hardlopen is dit een fijne manier om kennis te maken met deze fantastische sport.

In mijn trainingen staat plezier en uitdaging centraal. Uiteraard zal ik jou proberen te motiveren om het beste uit jezelf te halen maar dit mag nooit ten koste gaan van het plezier in het lopen. Hier houd ik altijd rekening mee door goed te kijken naar jouw uitgangspositie en te luisteren naar wat voor jou belangrijk is!

Ik hoop je snel te zien.

 

Sportieve groet,

Marije

Rooster