Menno Lieven

 

Ik ben Menno Lieven en 40 jaar oud. Hardlopen doe ik al sinds mijn 7e. Dat is toevallig gekomen, omdat ik op voetbal zat en de teamleider een regionaal hardloopwedstrijd (de Zuidersterloop) organiseerde en ons daarvoor in schreef. Ik vond het zo leuk dat ik daarna naast het voetballen ook steeds meer en fanatieker ben gaan hardlopen. Het verbeteren van mijn tijden (prestatiedoel) is altijd mijn grootste drijfveer geweest, inmiddels is vooral fit blijven (gezondheidsmotief) erg belangrijk. Mijn pr op de marathon is 2:40,27 en ik loop nog elke week minimaal 80 km hard. 

Vanaf mijn 19e geef ik hardlooptrainingen bij bedrijven, hardloop- en voetbalverenigingen en individueel. Daarnaast heb ik ook evenementen georganiseerd, zoals de Capelse Dijkloop. De theoretische achtergrond heb ik verkregen op het CIOS, Sportmanagement en tijdens de KNAU cursus voor zelfstandig hardlooptrainer.

Bij het geven van trainingen is het persoonlijk doel van iedere loper, tevens mijn doel. De één heeft een gezondheids- of sociaal motief en de ander bijvoorbeeld meer een prestatiemotief. De trainingen worden dus altijd afgestemd op ieders doel en niveau en dus voor iedereen geschikt. Daarnaast staan de goede sfeer en veiligheid altijd centraal. Een training moet leuk zijn, en zo gevarieerd mogelijk. Aandacht voor de looptechniek bij elke training en daarbij dus ook loopscholingsoefeningen.

Heel graag tot snel bij mijn trainingen!

Rooster

Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.