Bram van den Reijen

 

Hoi! Mijn naam is Bram. Vanaf mijn 7 de ben ik zeer fanatiek bezig met sporten. Vooral voor het crosslopen liep ik destijds erg
warm ;) Dat had twee redenen:
- Omdat we voor wedstrijden vaak met de hele familie een uitje maakten ergens in de regio.
- Omdat het mijn competitieve aard voedde.

Mijn vader zei altijd “meedoen is belangrijker dan winnen,” maar ik deed altijd mee voor de winst. Nog steeds ben ik erg competitief ingesteld, maar ben me bijna dertig jaar later veel meer gaan richten op het vinden van een juiste balans. Balans in sport, voeding en vooral ook balans in het hoofd. Tijdens mijn trainingen probeer ik om er een in eerste instantie een onwijs leuke les van te maken! Daarnaast deel ik ook graag kennis over loop- en ademhalingstechnieken, simpele kracht oefeningen en oefeningen om (loop-)blessures te voorkomen. 

Ik werk hiernaast voorlopig nog als freelance softwaretester en copywriter, maar ben op dit moment bezig met het maken van een switch om fulltime in de health- en fitnessindustrie aan de slag te gaan. Daartoe heb ik recentelijk een opleiding tot personal trainer gevolgd (TOP Trainer Level A bij Overload Worldwide) en geef ook groepslessen die er in grote lijnen op gericht zijn om fitter en gezonder te worden.

Sporten, kennis opbouwen en sterker worden is het leukste wat er is. Zeker wanneer je dat in een groep doet en je jezelf in een ontspannen en veilige sfeer kan uitdagen op de momenten dat het voor jou goed voelt. Ik zie je hopelijk snel!

Rooster

Deze trainer geeft geen trainingen waar je je nu voor in kan schrijven.